Werkgever

De nood aan goed personeel is al eeuwen oud. De redenen zijn echter vaak verschillend: vermeerdering, vervanging, tijdelijke opdrachten, specifieke functies,… Maar ongeacht de redenen, had u deze mensen liever gisteren dan vandaag kunnen inschakelen. Door ons de focussen op technische knelpunt beroepen en niet op de grote massa, kunnen we gerichter en efficiënter te werk gaan. Flanders@Work heeft geen ambitie de grootste te zijn, maar wel de efficiëntste, zodat u sneller geholpen kan worden.

Kwaliteit van personeel is minstens even belangrijk. Het heeft weinig zin om een vacature snel in te vullen met lage kwaliteit. Elke uitzendkracht moet een meerwaarde zijn voor uw bedrijf en moet uw bedrijf ook iets opbrengen. Uw vooruitgang is ons doel. Door u als bedrijf te leren kennen en onze kandidaten te leren kennen, kunnen wij deze match beter inschatten.

Ook met u als klant, willen wij niets liever dan een lange termijnrelatie op te bouwen.

Heeft uw bedrijf nood aan andere zaken buiten interim, werving & selectie of payrolling, kan u bij Flanders@Work ook terecht. We werken immers samen met gerenommeerde partners inzake bedrijfsprocessen, sales, coaching,… Dit met de nodige referenties.


Maak nu een afspraak